Pennor med tryck - bläckpennor

Bläckpennor med ert företags tryck - perfekt för kontoret eller mässan!

Vi har ett utvalt sortiment av pennor med tryck i olika former och utföranden! Våra pennor håller högsta standard och med tryck av bästa kvalitet blir det en profilprodukt som säger mer än tusen ord, penna för penna! Många av reklampennorna har särskilt stora klips, som är perfekta för tryck av logotyp eller ett kortare budskap.

Vid tillräckligt stora beställningar kan ni till och med skapa en penna med helt individualiserade färgkombinationer - pennans olika delar plockas ihop bit för bit enligt era önskemål. Man kan även specialdesigna pennans klips så att det bildar ett ord eller varför inte föreställer er logotyp - en mer skräddarsydd reklampenna än så blir svårt att hitta!

Ring oss nu så hjälper vi er att hitta rätt reklampennor för just er!

Leveranstid: ca 3 veckor från godkänt korrektur


Bildexempel på reklampennor med tryck från vårt tryckeri i Stockholm:

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Bläckpennor med ert företags tryck och logo från Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.

Beställ ett provex

Fyll i formuläret om du vill beställa ett provex av produkten "Bläckpennor med ert företags tryck och logo från Dixa tryckeri i Stockholm". Observera dock att vi tyvärr inte kan skicka enstaka provex med just ert tryck, utan vi kommer då skicka otryckta eller med vårt eget tryck.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Leveransadress:
Meddelande:
(Valfritt)
Spamskydd: Ange i text vad summan av åtta plus två blir.