Reklamgodis med tryck

Reklamgodis och godis med tryck från Dixa tryckeri i Stockholm

Alla uppskattar reklamgodis - låt ert varumärke sprida glädje på mässor och events!

Reklamgodis med ert företags tryck är ett trevligt sätt att locka folk till er monter vid mässor och events och ger ett bra intryck hos era kunder.

Få är så förtjusta i godis som svenskarna. Det är därför inte konstigt att reklamgodis har blivit en så viktig reklamprodukt i de svenska företagen och organisationernas marknadsföring. Det finns inte många produkter som så fort bryter barriärer och såväl möjliggör som bibehåller och skapar relationer med kunder som bra reklamgodis med tryck.

Vi arbetar bara med godis av högsta kvalitet så att er reklam ska ge en så positiv upplevelse som möjligt. Dåligt reklamgodis är dålig reklam, bra reklamgodis är bra reklam, kom ihåg det! Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt reklamgodis med tryck för just ert företag.

Vid större volymer kan ert reklamgodis ofta skräddarsys efter era önskemål i fråga om färger och till och med former, ring oss på 08-22 40 80 så berättar vi mer!

Godispaket med tryck för mässan
Vi har nu satt ihop ett paket med våra favoriter från reklamgodisvärlden! Paketet är perfekt för påsken, julen eller mässan och inkluderar chokladbitar, tablettaskar och karameller. Läs mer om vårt godispaket med tryck för mässan.

 


Bildexempel på reklamgodis med tryck från vårt tryckeri i Stockholm:

 

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Reklamgodis och godis med tryck från Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.