10 tips på smart användning av pennor med tryck


•    FÖRSTÄRK EFTERKÖPSKÄNSLAN

Sysslar er organisation med långsiktiga affärer som kräver större åtaganden eller kontraktsskrivning? Isåfall så kan en exklusiv kontraktspenna med er logo stärka relationen med era kunder. Det blir garanterat en oväntad och uppskattad gåva som adderar mervärde och förstärker kundens känsla av att ha fattat ett bra beslut.


•    EN LITEN PÅMINNELSE I RÄTT TID

Verkar ni i en värld där det gäller att ständigt sticka ut för att inte kunden skall glömma bort er eller vända sig till en konkurrent? En penna är ett enkelt sätt att finnas där just när kunden behövs påminnas om er existens. Vare sig man har en lunchrestaurang, en webshop eller en välgörenhetsorganisation så hjälper en snygg och användbar penna med tryck er att bibehålla relationer.


•    EN EXKLUSIV GÅVA LEVER LÄNGE

Ge era medarbetare en riktigt exklusiv penna i jubileumspresent eller som julgåva. Välj en penna av absolut högsta kvalitet från en ledande och kunnig tillverkare så blir pennan en uppskattad och älskad ägodel i många år framöver. Kanske ska ni till och med låta gravera mottagarens eget namn på pennan?


•    DESIGNA ER PENNA SOM ETT PRESENTKORT OCH MÄT RESULTATET

Tryck ett budskap på pennan som innehåller ett erbjudande. Antingen kan era kunder lämna in pennan som ett sätt för er att hålla koll på hur många affärer denna marknadsåtgärd ger eller så kan ni förse pennan med en kampanjkod som ska anges vid köpet. På båda sätten kan ni enkelt och smidigt mäta resultatet av er investering! Med kampanjkoden får ni dessutom en marknadsföringsåtgärd som varar i åratal - och allt till en mycket låg kostnad per mottagare.


•    ETT PLUS ETT BLIR TRE

Välj till ett matchande anteckningsblock som harmonierar med er penna. På sätt lyfter ni värdet och uppskattningen av er gåva ytterligare, samtidigt som ni visar ett homogent ansikte av företaget.


•    DESIGNA ER PENNA KLOKT OCH VÄLJ RÄTT KVALITET

Glöm inte varför ni gör en penna med tryck - det handlar om att synas. Ska pennan agera relationsskapande eller är den till för att skapa nyfikenhet? Generera eller bibehålla affärer? Vill ni synas länge eller under en kort kampanj? Välj både penna och tryck utifrån syftet med åtgärden - inte tvärtom.


•    ANVÄND FANTASIN ELLER VÅGA FRÅGA

Det mesta är ogjort, låt er fantasi flöda eller ta hjälp av en specialist. Går det till exempel att specialtillverka en penna helt efter era önskemål?


•    ÄR REKLAMPENNORNA SLUT?

Ibland behöver man 100 pennor, ibland 100 000 pennor. Vill ni ha snabba leveranser med ständigt skiftande budskap eller tryck så kan man lagerhålla pennor med ett stomtryck och sedan trycker vi på budskapet allteftersom. Ibland spelar priset störst roll och då är tillverkning i Kina att rekommendera, tänk då på att leveranstiden i sådana fall är 8-12 veckor.


•    VÅGA BLI PERSONLIG

Var inte rädd för att sticka ut med rolig design, färger eller hög kvalitet, det lönar sig. Syftet med pennan är ju trots allt att utmärka er som företag.


•    OSYNLIGT BLÄCK - FINNS DET FORTFARANDE?

Välj rätt bläck till er penna - blått, svart, rött, gult, grönt, arkivbeständigt, osynligt.  Utgå från mottagaren och användningsområdet så väljer ni rätt!

 
Låter det intressant? Kontakta oss på 08-22 40 80 eller maila idag så berättar vi mer om våra pennor med tryck!

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om 10 tips på smart användning av pennor med tryck eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.